19 Kasım 2013 Salı

Hasta mısın?

Her gün okuduğum köşe yazarları bellidir. Bazen aynı isimlerin dışına çıkar, farklı konuları da gözden geçirirm. Bunların en başını da Mehmet Öz ve Osman Müftüoğlu çeker.

Hayır, okuduğumu uyguladığımdan falan da değil, sadece yanlış bildiklerimi öğrenip doğrularıyla kıyasladığımda şaşırmak hoşuma gittiği için de sağlık konularını seçerim.

Üniversite yıllarımda 4 sene boyunca latince okuduğumuz anatomi,fizyoloji, kinesyoloji ve biyoloji gibi konularda da, aslında bildiğimiz çoğu şeyin gerçeklerden farklı olduğunun eğitimini aldıkça şaşırmıştım.

Bu yüzden, zaman zaman sağlık konularını ararştırıp burdan da paylaşırım. Bugün yine dikkatimi çeken , kendi kendinizi kontrolden geçirmek için uygulayacağınız basit yöntemler için Dr.Oz (Amerika'da tanıştığım herkese, Türk olduğunu gururla anlattığım doktorumuz)  yazısıydı.Yine şaşırdığım birkaç örnek var.
Ruh hastalarının kontrolü için henüz bişey yazmamışlar ama aşağıdaki linke bi göz atın bakalım, farklı alanlarda size ve çevrenize yarayacak birşeyler var mı:)
Sadece kendinize ve sevdiklerinize dikkat ettiğiniz güzel günler dilerim :)
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/25137990.asp?yazarid=453


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder