30 Temmuz 2013 Salı

Burçlara göre KADINLARı tanıyın e biraz da anlayın !

Burçlar - Koç Burcu Kadını

Burçlar - Koç Burcu KadınıKoç kadını satın alınamaz. O kendini hediye eder. Sadece emaneten birinin olur. Koç kadın erkeğini etse dahi, her önüne gelen onun erkeği olamaz. Birini seçmesi çok uzun sürer. Bazen o kadar uzar ki bu süre, bu arada kendisi mesleğinde en yüksek konuma gelmiştir, artık o hayal ettiği kahramana da ihtiyacı yoktur.
Yanlış anlaşılmasın; Koç kadını egoist değildir. Asla. Karşısındakini mutlu etmek için son kuruşuna kadar verir. Ancak Koç erkeği gibi o da kendinden öyle emindir ki. O, bu dünyada eşi emsali bulunmaz tek değerli varlıktır. Sürekli sınar ve mukayeseler yapar, bazen de aradığı erkeği bulduğunu zanneder, ama kısa süre sonra bunun doğru olmadığını görür.
Kolay kadın değildir - başkalarının daha kolay mutlu oldukları yerde, mutluluğu zor kabullenir. Diğer burçların kadınlarıyla karşılaştırılacak olursa, erkek olmadan da mutlu olabilir. Koç kadını kahraman arar, ancak eşit hakları savunur; evde eşi de kendisine yardımcı olacak, gerektiğinde bulaşık yıkayıp, ayakkabıları boyayacak. Buna rağmen, tam erkek ister, çünkü o her yerde her zaman zaten kayranlık uyandırdığından emindir.
Koç kadını çok uzun süre arar. Doğruyu bulduğundan emin olduğunda ise o erkeğe evlenme teklifi etmeye çekinmez. Evlilikte sadıktır ve aşkını ispat etmek için her yolu dener. Çok ateşli bir sevgilidir., ancak toplantılar vb. bahanelerle eşi tarafından ihmal edilirse, o zaman kendisinde kararını verir ve bu tip bahanelerle arayış içine girer. Tabii bu durumda boşanmayı geciktirmez.
Koç kadını iki erkeği aynı anda sevemez, biri mutlaka kalbinden çıkmalı ki, diğerine ateşli sevgisini tam versin. Halbuki Koç kadınının erkeğe ihtiyacı yokturç O kendi ayakları üstünde rahatlıkla durabilir. Çoğu modern yöneticiler, politikacılar, Mars gezgeni burcunda doğanlardır. Bunlar erkeklere, nasıl idare edilir, yönetilir, gösterirler. Koç kadınından mükemmel bir sekreter olur, ancak ptronlarının çok hoşgörülü olur, onun istediği gibi davranmasına göz yummaları gerek, çünkü koç kadını başı eğik olmaz. Onlar için en ideali serbest meslek, öğretmenlik vb.'dir. Mesleğinde iyi bir yere geldiyse, bırakıp " sadece ev kadını" olmak istemez. Partneri onu sıkmayıp çalışmasına izin vermelidir.
Koç kadını iyi bir annedir, ama disiplinlidir de. Çocuklarına karşı eğitimde özgürlükten yanadır. Bebeği daha beşikteyken istediği kadar bağırır çağırır, etrafı rahatsız ettiklerini hiç düşünmez Koç kadını.
Koç kadını çok esprilidir, hasta dahi iç dünyasındaki komplekslerine tanık olunmasın diye yansıtmak istemez. Koç erkek burcudur, ancak içi yumuşak ve kırılgan kadın kalbine sahiptir. Hiçbir kavgadan, tartışmadan kaçmaz bu Mars kızı. Ama kimseye de kırgın kalmaz. Suçlu ise eğer özür diler ve karşısındakinden de aynı nezaketi bekler ve olayı unutur.
Koç kadının idealleri ve hayalleri vardır. Kimse onları yıkamaz. Onu isteyen, onunla hayal etmeli ve ona aynı dürüstlükte yaklaşmalıdır. O zaman işte bu katı Koç da nazik ve kibar bir kuzucuğa dönüşür.

Burçlar - Boğa Burcu Kadını

Burçlar - Boğa Burcu KadınıVenüs, güzellik ve kadınlığın simgesi, işte Boğa kadınının en belirgin özelliği. Çoğu erkek bu kadına özenir., seks ilahlarının çoğu bu burçtandır. Yorgun erkek sevmez Boğa kadını. Evde sözü geçsin ister, ama aynı zamanda yanında da erkek ister. Ne kadar aşık olursa olsun, Boğa kadını hep mantıklıdır ve geleceğinde istikrar ve güven ister. Boğa kadınına sadık bir eş gereklidir, daldan dala konan bir kuş değildir. Çok zevlidir, evi güzeldir. Güzel giyinmeyi sever.
Sakin hayatı sever. Huzursuzluk dengesini bozar, ancak bazen bu huzursuzluğa ve kavgaya kendi sebep olur. Bir kötü söz onu mahvede ve üzer. Yufka yüreklidir ve kocasına destektir. Çocuklarına son derece iyi bir annedir. Manevi yanı kuvvetlidir ve çalışkan çocuk yetiştirmek ister. İyi aşçıdır ve elinden geldiğince karşısındakini memnun etmeye çalışır.
Romantik ve duygusaldır. İyi bir müzik, güzel bir söz onun ruhunu okşar.
Boğa kadını yalnız kalmaz. Onu sükutu hayale uğratan suçludur. Onun için en ideal meslek ev kadınlığıdır, çünkü böylelikle çok yönlü istekleri yerine getirir. Başka mesleklerde kendini sürekli eleştirir; bilmediğini bildiği için kendini sürekli sorgular ve bu onun iyi bir öğretmen veya bilim araştırmacısı olmasını sağlar. Modada çok başarılıdır. Boğa kadını çalışmayı sever ve mesuliyetleri sabırla üstlenir, çabuk değildir ama neye el atsa başarılı olur.
Uzun tartışmaları ve görüş bildirilerini çok sever, başka görüşlere de ilgi gösterir. Olaylara aşırı tepki gösterir, ancak çabucak yanlıştan dönmeyi de bilir. En güzel yanı kin tutmamasıdır. Boğa kadını herkesin önünde kendine karşı koyulmasına dayanamaz, ancak yalnızken hiç kimse onun kadar dürüstçe hatalarını itiraf etmez.

Burçlar - İkizler Burcu Kadını

Burçlar - İkizler Burcu Kadınıİkizler kadını görünümüne özen gösterir, alıştığı yemek tarzından da çok zor ödün verir.
Gizli silahı ise flört etmektir. Erkeklerin onu kolay elde edebileceğini zannetmelerini sağlar, ancak kendini kadınsı güçle geri çekmeyi öyle kurnazca başarır ki, şaşırtır. Erkek onu elde ettiğini zanneder, o ise ona sırt döner. Kazanmak ister. Karşısındaki karakterinin zor olduğunu zannetse de, o gerçekte çok romantik ve yumuşak bir tiptir ve büyük aşkı arar.
Seçtiği erkek mükemmel olmalı, ama yine de çok seçici ve müşkülpesent olduğu için, o çok sevdiğini zannettiği erkeği gevezeliği yüzünden kaybeder. Onunla evlenen onu kendisiyle eşit görmeli, her zaman çanta gibi yanında taşımalı. Flört etme sevdasında göz yummalı, aslında flört ederken kalbinin erkeğini arar. İkizler kadını erkeğine saygı duymak ister. Ama göğüsünde taşıdığı bu iki ruh onu sürekli değiştirir. Bazen kendisine hiç yaranamazsınız, bazen de kendisi çoşku dolu olur. Erkek bir kadınla evlendim zanneder, oysa İkizler kadınında kavgacı, geveze, girişken, depresif, neşeli, hüzünlü vb. ruh hallerinin hepsi bulunur.
Çocuklarını bağımsız ve özgür insanlar olarak yetiştirir ve onlara gülmenin, ağlamaktan, üzülmekten çok daha yararlı olduğunu öğretir. Meslek hayataın dada bağımsızlık ister. Yazar, gazeteci, öğretmen vb. dil becerisini kullandığı alanlardan bir kaçıdır. İkizler erkeği gibi onun da hedefi yükselmektir ve bu yolda bazen kabalaşabilir bile. Bazen de çok iyi arkadaş olur, dostuyla her şeyi paylaşır. Meslek hayatında da İkizler kadını çözülmeyen bilmece gibidir.
Yükseldiği mertebede şef pozisyonunda çok insancıl davranır ve iyi performans gösteren çalışanının ücretini artırmaktan çekinmez. Bazısına göre İkizler kadını dönektir - oysa öyle değildir.
Zayıf yönleri, değişkenlikleri, huzursuzlukları, hassas sinirleri yüzünden çoğu, psikologlara müşteri olurlar bu yüzden. İçlerindeki huzursuzluk yüzünden uzaklarda huzur aramalarına rağmen, iki duyguyu yani sevinci ve mutsuzluğu aynı anda yaşayan tek kadın İkizlerdir. İkizler kadını nerede neşeli ve umursamaz, nerede ciddi olur, pek kestirilemez, bu duyguları çok iç içe yaşar çünkü.

Burçlar - Yengeç Burcu Kadını

Burçlar - Yengeç Burcu KadınıCanlı kanlı bir kadındır, burç dünyasında ondan daha duyarlı ve hassas kadın bulunmaz. Bazı erkekler onun zavallı bir yaratık olduğunu ve hayat boyu koruması gerektiğini düşünürler, aksi kanıtlandığında görürler ki, asıl kendilerinin korunmaya gereksinimleri varmış.Yengeç kadınının ayağı yere sağlam basar, evlilikte ve meslek hayatında yengeç kadını büyük sevgi ve aşk için yaratılmıştır. Ama onun sevgi anlayışı ona talip olan erkeğe göre farklılık gösterir. Onun için duygular çok önemlidir, pamuğa sarılması lazım ki kırılmasın. Onun için centilmen bir erkek, ateşli bir erkekten daha önemli.
"Seni seviyorum"u telaffuz etmek zor gelir ona, bunun hissedilmesi gerektiğine inanır. İşte bu bilmeceyi çözmek, o meraklı erkeklere düşüyor. Çoğu yengeç kadını erkekler yüzünden hayal kırıklığına uğramışlardır, çünkü beklentileri çok farklıdır. Zor güvenirler, onlar hep prenslerini beklerler. Bu prens fakir olsun, ama onu sevsin, ona müşfikçe davransın ve hatalarını hoş görsün.
Yengeç kadınını okşayın, ama onu eleştirmeyin; en çok bunu sever. Kendisine acınmasını sevmez ve onunla alay edilsin veya kompliman yapılsın istemez, ona bugün güzelsin derseniz, dün değil miydim peki diye sorar. Çok negatiftir, pozitif düşünmek istemez, ancak pozitif olursa ona sürpriz olur.
Yengeç kadını çok seçicidir, şık ve güzel giyimlidir. Mutsuz değildir, ama her şeye alışmak ister. Aldığı bir elbiseye alışana kadar, öbürlerinin mutlaka eskimiş olması lazım.
Yengeç kadını anlaşılmamaktan şikayetçidir. İsteklerini hiç bildirmez, onlar anlaşılsın, tahmin edilsin ister. Öyle olmayınca da, üzülür. Bu durumda onunla evli olmak zor gibi gözüksede severek evlenince iyi bir ev kadını, aşçı ve tutumlu bir kadın olur. Mükemmel bir anne ve iyi bir ev sahibidir.
Erkeğin bu kadına biraz anlayış göstermesi halinde, evlilik çok mutlu yürür, çünkü o çok esprilidir. Yengeç kadını sevdiklerine verir, kendisi almaz. Kocasına maddi ve manevi destek olur. Meslek hayatında da başarılı olurlar, anlayışlı ve çalışkandırlar, ancak işlerine ve tarzlarına  mutlaka saygı duyulmasını isterler.

Burçlar - Aslan Burcu Kadını

Burçlar - Aslan Burcu KadınıAslan kadını tam bir hanımefendidir, yürüyüşü mağrur, kimselerle konuşmaz, kendi düşündüğü önemlidir, partneri onu etkileyemez.
Bazen istemeyerek de olsa çok sert tavırlar sergiler. Aslında o kadar sıcaktır ki, onu sevmemek mümkün değildir. Onda bazı değişik yöntemler geliştirmek gerek. Güçlü bir seksi yanı vardır, ama asla bir seks bombası değildir. Ruh güzelliği dışa yansır. Akıllıdır, bazen bilmediği konulara yorum getirmek ister, başaramaz, ancak bu bilgisizliğinden duyduğu utancı açığa çıkarmamak gerek. Size minnettar olacaktır.
Bu kraliçe Aslan kadını lüksü ve ziynet eşyasını sever. Evinde iyi bir eş, anne, ev kadını olur ve eşine verdiği destekle en yüksek mertebeye gelmesini sağlar. Bu lüks kendisine sağlanmıyor ise, o da özgür biçimde çalışarak destek olur.
Evlilikte sözü geçsin ister, ama eşini yıldırmak istemez ve onun sağlam, ayakta, tam bir erkek olmasını ister. Terbiyeli ve eğitimlidir, görgülüdür, eşinin evde dahi düzenli ve görgülü hareket etmesini ister. Çocuklarını özgür yetiştirir, çünkü o özgürlüğe çok düşkündür. Çocuklarına verdiği eğitim çok şımartıcı olduğu için, ileri yaşlarda onların eksik terbiye aldıkları gözlenir.
Meslek hayatında alttan başlamak istemez ve yukarılara gelmek için her yolu dener. Her ortamı kendi çıkarına göre ayarlamasını çok iyi becerir. Dikkati hep üzerine çeker ve ihmal edilmeye gelmez. Hep lider olmak ister, başkalarına karşı disiplinli ve hep dürüsttür. Aslan kadını zengin doğmalıdır - yoksulluk onu hasta eder. Neyse ki zekası ve yaratıcılığı sayesinde ailesine de kendisine de rahat bir hayat sağlar.

Burçlar - Başak Burcu Kadını

Burçlar - Başak Burcu KadınıBaşak kadını için seks önemli değildir. O hayat boyu bekar kalabilir. Ona küçük ama sadık bir arkadaş cevresi de yeterlidir. Veya bekar bir anne, çocuğuna iyi bir baba olmadığını düşündüğü için boşanan veya kocasını, çocuklarını bir başkası yüzünden terk edip onunla kaçan kadın da olabilir.
3 çeşit karakter vardır bu burcun kadınlarında, ama daha fazlada olabilir. Doğal yetenekleri yüzünden çözülemeyen bu kadın, iç dünyasını araştırmaya kalkan olursa, hemen geri çekilir, çok soru sorana karşı gelir ve sevmez.
Başak kadını kalite arar. Onunla evlenmek isteyene bazen yüz de çevirebilir. Başak kadını çok duygusal değildir, ama sevimlidir. Onunla evlenen adam, görevini yerine getirmiyor diye şikayet etmez, ancak bir buzdağının erimesinin daha kolay olacağını düşünür ve paylaştığı, sanki ona ait değilmiş gibi hisseder. Seks onun için önemli değildir. Onun için aile daha önemlidir. Çok ön planda olmak istemez. Terbiyelidir, düzenlidir ama göze batmak istemez. İyi bir aşçıdır. Ve sağlıklı yaşamaya özen gösterir. Çocuklar da düzenlidir, annelerini kızdırmamak için onun kurallarına uyarlar. Eşinin de şikayet etmemesi gerek, akşam eve gelirce her şeyi estetik ve güzel bulur (temiz bir ev, kurulu bir sofra vb.).
Bazen sıcaklık ve duygusal anlar yaşamak ister. Ama bu tutucu davranışı yüzünden her şeyi bozar. Onu olduğu gibi kabul etmek gerek. O tek başına ayaklarının üstünde durabilecek kapasitededir. Çalıştığı yerde faydalı bir eleman olabilir, çünkü düzen ve prensip onun için çok önemlidir. Her kuruşu iyi değerlendiren ve yatırımlarını akıllıca yapan başak kadını, her alanda güvende olmak için uğraşır.

Burçlar - Terazi Burcu Kadını

Burçlar - Terazi Burcu KadınıTerazi kadının sempatik ve espritüeldir. Erkeklerin kalbini fethetmeyi çok iyi bilirler ve karşı cinse "ya bu kadın ya da hiç" diye düşündürmeyi başarırlar.
Erkekler tabii bu rüyalarındaki kadını elde edince, bu kadının hayli pahalıya mal olduğunu görecekler, çünkü onları ipek ve kadifeye sarmak gerek. Gerçi onlar ne giyseler yakışır. Çünkü bu güzelliği Venüs gezegeninden almışlardır, burçlarına hükmeden gezegen Venüs'tür, çok seçici bir özelliği vardır, çünkü kendisini çok yüksekte görür. O mutlaka iyi bir konumda olup, paralı olmalıdır, ancak duygularına yenik düştükleri için, bazen tam tersi de olabiliyor. Eşine en güzel desteği veren, her ortama uyum sağlayan, sevilen, dinlenen ve her yerde ciddiyetinden emin olunan, aranan bir isimdir. Mantıklı düşünü, düşüncelerini tartar ve kararları erkeğine göre hızlı verir. Çok yardımseverdir, herkese yardım eder, huzuru sever ve kavga edenleri barıştırmak ister.
Yalnızlığı sevmez, tutunacak bir dalı kalmazsa bir süre hemen kendini bırakır, sonra yine bulur ve kendini çabuk toplar. Aşksız yaşayamaz, terazi erkeğine göre daha sık eleyip dokuduktan sonra evlenir. Evliliğinin sağlam olması için çalışır. Sadıktır ve eşinden de aynısını bekler. Eşinin kendisini aldattığına asla ihtimal vermez ve söylenenleri ciddiye almaz. Çalışıp isteklerini kendisinin de katkılarıyla yerine getirmek ister. Terazi kadını zekidir. Meslek yaşamında çok iyi yerlere gelir. Çalışkandırlar, neye el atarlarsa başarılı olur, bazen de tembel tembel oturur, bu onları rahatsız etmez. Dakik olamaz, fakat özür dileyip kendini affettirir.
Kendi işinde patron olmak ister. Baskalarının işine burnunu sokmaz ve meraklı değildir, çünkü bilmediğim bir şey beni ilgilendirmez diye düşünür.

Burçlar - Akrep Burcu Kadını

Burçlar - Akrep Burcu KadınıErkeler onun seksi haline ve o iri gözlerine bayılırlar ve büyülenirler. O erkeği seçti mi her şeyiyle onun olmak ister ve onu sükutu hayale uğratmaz. Ateşlidir ve duyguları derinden hisseder ve patlamaya hazır volkan gibidir.
Ondan kopmak kolay değildir, o erkeğini adam eder; ama sadakat ister. Onu kendi istediği gibi yontar ve şekle sokar; bazı erkekler robot gibi hissederler kendilerini. O kadar da değil, çok hoş ve sevimlidir Akrep kadını. Eş olarak bir kılıbık değil sözünü geçiren tam bir erkek ister. Onun için her türlü birliktelik mümkündür, çünkü ön yargısı yoktur.
Akrep kadınını bırakan erkekler onlara cadı derler ve ayrıldıktan sonra da ondan kopamazlar. Çünkü o iğnelerini arada sırada yine sokar ve buradayım der, en iyisi uzaklara kaçıp izini belli etmemek. Akrep kadını çok kıskançtır, ama seksi görünüşü partnerini de kıskançlığa iter, oysa o doğru insanı bulunca sadık kalır.
Arzuları bitmek bilmez, kalbinin erkeğinin işi kolay değildir. Bu erkek aynı zamanda zeki ve kültürlü olmalı ki akrep kadını ona hayranlık duyup, onu göklere çıkarsın. Akrep kadını ile evlilikte çok kavga olur. İşte o zaman gerçeği bütün ciplakliğiyla karşısındakinin yüzüne vurur ve onu hak etmediğini dile getirir. Ama erkeğine toplum içinde değer verir ve her konuda arka çıkar.
Çocukları içinde aynısı geçerlidir: Onlara kimse bir kötülük düşünmesin. Çocuklar özgürdür, çünkü ayaklarının üstünde durmayı küçükten öğrenmeleri gerektiğine inanır, kendisine ögretildiği gibi. Oysa bazı çocukların çok sevgiye, şefkat dolu bir anneye ihtiyacı da olduğunu unutur.
Sır saklar, kendi sırlarını ise kocasına bile açmaz. Adildir, ama onun intikam alışına rastlayan o öfkeli halinde gözünün adillik falan görmediğini bilir. Ama o yapılan iyiliği de asla unutmaz. Çok fazla iş hayatı için yaratıldığı söylenemez.
Çok mesuliyetlidir, ancak yabancı insanlara bağımlılık sevmez. Sevgi dolu bir ortama ihtiyacı vardır. Yalnızlığı sevmez. Kendi ayaklarının üstünde bağımsız durmayı sever.
Hepsi toparlanınca akrep kadınını elde eden, bırakmasın, çünkü o bir pırlanta. Sadece onu tutmasını bilmek önemli. Çünkü o gösterişe sunulan, o güvenli duruşun arkasında, o da mutlu bir yuvanın hayali içinde.

Burçlar - Yay Burcu Kadını

Burçlar - Yay Burcu KadınıÇok neşelidir, onun bu ruh hali herkese bulaşır. Sempatik ve toleranslıdır. Cazibesi erkekleri sıraya sokar. Seçkin bir havası vardır, en ucuz giysiyi bile güzel taşır. Çok yönlü ve yeteneklidir, güzel olan her şeyi sever, müzik, sanat ve aşkı. Bu özelliklerle herkesi büyüleyebilir, ancak madalyonun bir de öteki yüzü vardır - karanlık yüzü. Yay kadını çok konuşur ve istemediği şeyleri söyler. Karşısındakini kırma pahasına da olsa, düşündüğünü açıkça ifade eder, bu yüzden çoğu onu saygısızlıkla suçlar.
Hiçbir kadın onun gibi kendine özgüvenli bir biçimde hareket edemez. Toplumda sevilir ve sevimliliğiyle aranan insan olur, ah bir de sürekli pot kırmasa.
O sıkılmak nedir bilmez. Sonsuz enerjisi ile sürekli buluşları üretir. Çok arkadaşı vardır, ama sürekli değiştirir, sıkılırsa çok sevdiği erkeğini bile değiştiri. Ama ona nedenini açıklamaktan çekinmez, oysa o her zaman büyük aşk peşinde ve içindeki o fırtınada, "ben", bir sakin liman arar ve o erkeğine sadık kalır. Ama ufak ksurlar bile onun bazen evlilik öncesi ilişkiyi bitirmesine neden olur. Ondan ayrılan erkek o şimdi inzivaya çekilecek sanmamalıdır, hayır, yeni arayışlara girer. İsmine leke sürülür düşüncesi taşımaz, o hep özgürdür ve istediği gibi erkeklerle flört eder. Başkasının düşüncesi onu hiç bağlamaz.
Doğru insan ile evlenirse ondan lüks ve doyumlu bir yaşam ister. Pahalıya mal olan bir kadındır. Seyahat etmek, güzel giyinmek ister. Neşesi ve verdiği rahatlıkla, birlikte olduğu adamı mutlu eder. Çocuklarını da iyi yetiştirmeyi becerir.
O erkeğinin gölgesinde durmaz, ayaklarının üstüne basar. Onun için çoğu yay kadını bekar olarak emekliye ayrılır. Meslek hayatında sevilir ve erkeklere rakip olur. Çoğu yay kadını şef olacak niteliktedir ve onun girdiği yere hayat gelir ifadesini arkadaşları teyit ederler. Yay kadını güneş tiplidir, çok yönlü ve yetenekli kalıbı doğrduur. Bağımsızlığına son derece düşkündür, rüyalarını sakin bir liman süslese de.

Burçlar - Oğlak Burcu Kadını

Burçlar - Oğlak Burcu KadınıOğlak kadını aynı oğlak erkeği gibi, koyduğu hedefe, sağına soluna bakmadan, caydırmalara fırsat vermeden, başarıya doğru emin adımlarla ilerler ve en üst basamağa çıkar.
Oğlak kadını çekingendir ve duygularını zor gösterir, ancak çok sevgi ister. Onu elde eden erkek, onun ne akdar sempatik ve kadınsı olduğunu hemen keşfeder ve onun ekseninize girer. Flört eder, ancak çok zor "seni seviyorum" der, hatta çekingen diye bilinen Yengeç kadınından bile daha zor söyler. Aşka ve sevgiye ihtiyacı vardır, ancak izdivaç yapacağı erkekten de beklentisi vardır, kendisine varlıklı ve düzenli bir yaşam sunulmasını bekler ve o da bu koşullarda eşine saygı duymak ister.
Çoğu oğlak kadınının evlilikte de mesleğine devam etmesinin nedeni, hayat standartlarını yükseltirp, seviyeli yaşamak ve pırıl pırıl parlamak isteğidir. Oğlak kadını ev kadınlığında da başarılıdır. Titizdir ve her zaman bakımlı bir evi vardır. Orada huzur bulur.
Oğlak kadını hiçbir şeyi hafife almaz, bu onun burcunu yöneten ağır kanlı Satürn'den kaynaklıdır. O daima ciddiye alınmak ister. Onun o çok nazik ruhunu okşayacak erkeğin sadece kendine ait olmasını ister ve kıskançlığı yaralanan gururundan kaynaklanır. Oğlak kadınında sevgi biraz daha sağuk gibi algılanır, çünkü onun eşine, evine, çocuklarının bakımını ve onların yaşamlarını idare etmekten, duygularını yansıtmaya fırsat ve zamanı olmaz.
Çok tutumlu ve beceriklidir. Harcamaları kesinlikle sorumsuzca değildir. Fazla şaka kaldırmaz, onun terbiyesi ve duruşu her zaman onun için kaliteli, tam bir hanımefendi olduğunu gösterir. Oğlak kadınının eli son açıktır ve yardımseverdir, bunu çocukları ve yakınları hissederler. Ancak yerine göre de tutumlu olmasını çocuklarına öğretir.
Meslek yaşantısında şefi onu sever ve takdir eder. Onu motive etmek maaşına zam yaparak ve terfi ettirerek olur (çünkü parayı sever). Oğlak kadını her iş ortamında yolunu çizer ve bulur, bu yoğun iş temposundan kurtulmak için arada sırada dinlenmek ister. Oğlak kadını da Oğlak erkeği gibi şef olarak çok çalışır ve örnek insan olur. Bazen bu çalışma hırsı kendi kendini esir aldığı için çoğu zaman mutsuz olurlar.

Burçlar - Kova Burcu Kadını

Burçlar - Kova Burcu KadınıSiz her birkaç ayda evinin mobilyasını değiştiren kadın tanır mısınız? İşte kova kadını böyledir; değişkenliğe bayılır. Sık sık yer değiştiremeyeceği için evinin şeklini değiştirir. Kova erkeği gibi o da hep muhalefettedir. Küçücük olaylar onu kışkırtır ve kocaman kavgalara sebebiyet verir. Bastıramadığı bu davranışlarıbndan dolayı anlaşılamadığından şikater eder. Daima çok fazla derinliğe inip çok kurcalamayı sevdikleri için bazen çok ileri giderler. Oysa kalpleri çok iyidir, yardımseverdir nacak her zaman diğer soğuk taraflarınıda sevenlerine göstermekten çekinmezler.
Tepkileri değişkendir, bir anda değişirler ve her yaptığı şeye karşısındaki anlam veremez. İyi tarafı ise kendisi ile dalga geçip güldüren halidir, ona bunu başkası yapamaz.
Onun için başkalarının fikri önemli değildir, o kendi fikrini beğenir ve daima haklı olduğunu düşünür. Onu seven adam, onun tatlı bir arakdaş olduğunu tespit eder, ancak mutlaka evlenmek gerektiğini düşünmez. O ise daha iyiyi bulma peşindedir, geçmiş hep tecrübe, gelecek ise hep yeniden aşık olmak demektir.
Onunla evlenen sadık olduğunu tespit eder. Sıkılmasını önlemek için sürekli yeni bir şeyler bulmak gerek, elektirk motoru gibi sürekli şarjda tutulması gerekir.
Fantezileri çok geniştir. Sanata kabiliyetleri vardır. Kumanda edilmeye gelemez, hep özgürlük ister.
Şef olarak yumuşak ve anlayışlıdır. Dostluklar kurar çalışanı ile, ieltişimi sağlamdır ve anlayış doludur. Parayla her zaman iyi bir ilişkisi yoktur, bazen başkalarına mutluluk veriyor ise eğer, elinden kaymasına izin verir. Ama çok sıkı bir biçimde de birikim yapabilir. Yapılan iyiliği de kötülüğü de yıllar da geçse unutmaz.

Burçlar - Balık Burcu Kadını

Burçlar - Balık Burcu KadınıHiçbir kadın etrafına Balık kadını kadar duygusal reaksiyon göstermez.
O çok sevgi dolu, iyi ve yumuşak, tam aşık olunacak bir kadındır. Uyumlu, sadık ve güvenilidir. Herkese yardım etmek ister, sonunda kendine yardım etmeyi unutur. İçindeki o ben'i bastırmak ve saklamak için çaba gösterir, onu kıracaklarından korkar. Burçların içinde en kırılgan kadındır. Balık kadını onun içinn hep yüzeysel yaşar. Ruhu kırılsın, zedelensin istemez ve rüyalarının prensini bekler. Erkekler ise bu tip kırılgan kadınları sever kene gibi yapışır ve kolay bırakmazlar. Bilmece gibidir, içe dönük yaşar, herkes onu egoist diye tanımlar ama o hayal aleminde yaşamaktadır. Bazen çok duyarlı ve kırılgan olur ancak kadınsı içgüdüsü ile ne istediğini gayet iyi bilir. Her kadından daha naziktir, bazen duyguları incitildiğinde yüksekten uçması ve istenmeyen sözler sarf etmesi herkesi şaşırtır ve itici olabilir. Aslında o kimseyi kırmaz ama patavatsızlık yapar. Sükutu hayale uğrar ancak buna sebep yine kendisidir. Sır ve gizem doludur. Açık olmadığı için dürüstlüğünden şüphe duyulur. Oysa o gözyaşı döken kadın bu burçtadır.
Kırılgan kadın sonunda evlenmişse, sonuna kadar eşine ve çocuklarına tapar. Eşi hissetmeden, bu davranış ile onlara hükmeder, ağlayarak göz yaşları ile ona isteklerini yaptırır ve en iyi silahı çaresizliğidir.
Balık kadını zor mücadeleler vermez. O en iyisi en kadını ve annedir. Kendisinden beklenen eğer yardım ve özveri ise, bu tip mesleklerde başarılıdır, örneğin yuva hocalığı gibi.
Balık kadını unutkandır, bazen aklında yapacağı işten başka herşey vardır. Ama yine de doğru zamanda geri adım atmayı bildiği için, meslek hayatında arkadaşları yarafından sevilir. Her zaman her ortamda istekleri yerine getirmeyi becerir. Şef olarak da insanları memnun edici davranışları ile sevilir.
Kısa ve öz bir biçimde toparlanmak gerekirse: Balık kadını çok sevgi ister. Müşfik onu anlayan hoş bir partnere ihtiyacı vardır. Kendisi yardıma muhtaçtır ama aynı zamanda yardımseverdir ve var gücü ile yardım eder. Görünürde zayıf, kendini tamamlayamamaış gibidir ama burada esas olan onun gücüdür.
Sevgi dolu ve sevdiğine her şeyini veren ancak onun sırrını çözmeye uğraşmayan bu kadın, nasıl yapıyorda, herkesin onun ayağına kapanmasını sağlıyor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder