18 Kasım 2013 Pazartesi

Selam Caniiiiiiiim

Bugün pazartesi sendromundan çok enerjimi nasıl kanalize edeceğim derdiyle başladım güne.

Şımarıklığım üstümde, biri bişey dese gülme krizi gelir diye kısa kısa selam verip geçiyorum yerime.

Malumunuz haftasonu mümkünse eve girmeden yaşayıp, haftaiçi erkenden uyumaya ve hiç bitmeyen ev işlerime adadım kendimi son birkaç yıldır. Sabahın çok erken saatlerinde uyanıp güne başlamak ve haftasonları gece yaşayıp öğlen uyumak gibi alışkanlıklarım var artık. Birde cumartesi-pazarları sanki alarm çalıyormuş gibi sabahın körü aynı saatte kalkıyorum , delirmek işten bile değil...
Bir fotografımdan hatırladığım kadarıyla da cumartesi gecesi doğumgünü için gittiğim  fasıl mekanında Dr.Bilal denilen süper enerjik zatın, tamda tepemde oturmuş bangır bangır şarkı söylediği esnada, dizinde uyuklamış, pazar sabahı da boğazın muhteşem manzarasına ve sakin partnerime rağmen  çayımı fondip şeklinde içtiğimi anımsadım :)
Yeni güne gayet deşarj olmuş, dün geceden uykusunu güzelce almış olarak başlayan bir insanın pazartesi gününe nasıl girdiği ise böyle nedenlerden dolayı önemli olmuyor sanırım.
Yıllık izinden döner dönmez, en yoğun şekilde  işe koyulmak kadar cansıkıcı ve başedilmeyen bir durum değil en azından. Yada ülke değişikliğine maruz kalan metabolizmanızın azizliğine uğramıyorsunuz. Sadece 2 gün sevdiklerinizle güzel paylaşımlarda bulunmak yada kimseyi dert etmeden sadece kendinize dönük yaşarken  daha sağlıklı düşünüyor, daha verimli çalışıyor ve daha güzel gözlerle Dünyaya bakan bir insan haline gelebiliyorsunuz.

Denemesi bedava! 
Bir pazartesi gününe de yeni bir diet yerine yeni bir farkındalıkla başlamınızı dilerim. İyi haftalar ozaman caniiimmmm :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder