31 Aralık 2015 Perşembe

2016 !

Yılın sonuncu, Amerika"daki 20.günümden merhabalar...Birçok ülkeden çok sonra yeni yıla girecek bir vatandaş olarak söyleyeceğim çok şey var aslında.. Acısı, tatlısı, şakası, kakası,  başarısı ve süpriz mutlulukları ile geçirdiğimiz 2015 yılını geride bırakırken teşekkür etmek istediklerim var aslında benim sadece ;)
2015"te biraz daha buyumeme katkisi olan aileme, dostlarima ve eski isyerimde sayisiz degerli arkadasim ve yoneticime (degersizlere bile! ) gelismeme yardimci olduklari icin ise
Paris, Amsterdam, Lüksemburg, Belçika, Uludağ, Kartalkaya, Adana, Kıbrıs(2), Dubai(2) Ceşme, Rusya,Ukrayna, Alanya ve Amerika(2)"ya teşekkürleri borc bilirim hatta burdan da birkez daha ederim ;)
Yasadigimiz kotu seylerden bile cikardigimiz dersler sayesinde yeni yila daha da buyuyerek girmek, tecrubelerimiz, kendimize yaptigimiz yatirimlar, karsilastigimiz/tanistigimiz hayirli  insanlar daim olsun. Hayırsız, kötü ruhlu, fitne-fesatlar uzak olsun..
Saglik basta olmak uzere ne ekersek onu bicelim ve sevdiklerimizi el ustunde tutmaya gayret gosterelim bu yil insallah.. Baris ve huzur dolu gunler olsun kapimizda ve biz sadece mutluluktan aglayalim 2016"da.. Cok degil istedigim seyler, ustume dusen sorumluluk ne ise yerine getirmek icin en iyisi ve guzeliyle calisacagim, kararlıyım..Umarim benim gibi dusunen ve yasayan herkes de ayni dileklerle cikacaklar karsima..
Simdiden cok guzel ve hayirli yeni bir yil diliyorum ve hazirim 2016,  seni bekliyorum :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder