4 Mart 2015 Çarşamba

Test 1-2

Eskiden dergilerde olan, şimdilerdeyse sosyal medyada sıklıkla karşımıza çıkan testler var ya hani, sabrım yok tek tek işaretlemeye onları ancak bugün üşenmedim birini çözdüm.
Bilmediğim değil herşey bildiğim gibi çıktı ancak benim istediğim kendimi değil karşımdakileri analiz edeceğim testler olsun, oturup onları çözeyim sonra karşımdakileri çözeyim. Burdan yetkililere sesleniyorum lütfen karşımızdakini tanımak, hassas insanları baştan anlayıp kırmamak, odun olanları ise baştan yola getirmek için birşeyler hazırlasınlar bizde test çözelim ilişkinin daha başında mesela.. Çıkan sonuca göre de uygulamaya geçelim. Olamaz mı, bence yok canım okadar da olmaz dediğimiz herşey tam olarak olduğuna göre buda olabilir, yani uygulanabilir :)

Şimdi sizde kendinizi test edin bakalım belki de kendinizden haberiniz yoktur ruhunuz içinde neleri barındırıyormuş bir görün diyerek yarın görüşmek üzere aranızdan ayrılıyorum :) 
Zeki ve meraklısınÇok deneyimli olsan bile her zaman daha fazla bilgi edinmeye çalışırsın. Ayrıca, kendinize nasıl sır saklamayı biliyorsun. Kesinlikle meraklı bir boşboğaz değilsin. İnsanlar bazen kibirli olduğuna inanıyor, gerçekte ise sadece onları fark etmek için kendi düşüncelerin içinde çok kaybolmuşsun. Dengeli, düzenli ve iyi organize olmuşsun. Hayatında her şeyin bir yeri var. Enerjik ve yetkin gibi görünüyorsun. Bu seni özellikle işinde artırır. Biri senin inatçı ve dikbaşlı olduğunu söyleyebilir; her durumda baskın bir kişiliğe sahipsin. Gerçekten orijinalsin: harekete geçirmek için inanılmaz fikirlerin ve gücün var. Başarı hızlı bir şekilde ulaşırsın, özellikle işinde ya da çalışmalarında. Bazı insanlar seni bencil bulabilir, aslında sadece güçlü bir kişiliğe sahipsin. Bir filozofun ve düşünürün daha fazlasısın. Hayatın her yönünü analiz etmek istiyorsun. Sezgisel, parlak ve oldukça içe dönüksün. Sık sık mesafelisin ve kendi işini tercih ediyorsun gibi görünüyor. Normalde, ne yaparsan yap en iyi sensin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder