17 Mart 2015 Salı

Takı-Toka

Ruh halime göre değişen ve genelde çok renkli olarak bilinen tarzımı bugün yine açığa çıkardım. Dün pazartesi sendromu yaşadığım için ve toplantılarım nedeniyle gayet siyah, gayet resmi idim. Bugün ise fazlasıyla soğuk olsada bulutların arkasından çıkan güneş ve haftaya alışma safhamız olan salı gününe gayet dinlenmiş ve istekli başladım. Dolayısıyla tüm bu enerji iletişimime ve çalışma alanıma yansıdı. Küçük bir kız çocuğu gibi hissetmek herzaman bayanları rahatlatan bir durum olmuştur. Bende bugün kendi analizinizi takı-tokalardan yapmanızı sağlayacak bir yazı hazırladım. Benimkine bakarsak epey dışa dönük, cesur ve geleneksel değerleri benimsediğimi belirten izlere rastlamak mümkün. İşin analiz kısmı bir yana naçizane fikrim takın-takıştırın ve hatta sürün-sürüştürün. Modunuzu  yükselten herşeyin en güzelini arayın bulun. Hayat kısa ve siz gidince sadece bu hayattaki enerjinizle, etrafınıza yaydığınız ışık ile hatırlanıyorsunuz.. O güzel zihninizi hasetlik fesatlığa harcamak için fazla zamanınız yok yani:)

Renkli takılar:Eğer renkli takıları seviyorsanız, dışa dönük ve tutkulu bir karaktere sahipsiniz. İyimser, merhametli ve içten davranışlarınızla çevrenizdeki insanları kendinize hayran bırakıyorsunuz. Takı konusunda ilk tercihiniz doğal taşlardan yana oluyor ve kıyafetinizin rengi takı seçimlerinizde oldukça önemli.
Parlak taşlı takılar:Eğer büyük parlak ve göz alıcı mücevher ve takılardan hoşlanıyorsanız, cesur ve ilgi odağı olmaktan çekinmeyen bir yapınız olduğunu söyleyebiliriz. Kendinize çok güveniyor ve kabuğunuzdan çıkıp dünyanın keyfini çıkarmaktan korkmuyorsunuz. İnsanların sizin hakkında düşündükleri sizin için pek de önemli değil.
Vücut piercingleri:Kaş, burun , dil ve diğer vücut bölgelerine piercing yaptıran kişiler, bazen sosyal normlara başkaldırabiliyor. Bir diğer kesim ise piercingleri ilgi çekmenin bir yolu olarak kullanıyor ve başkalarının ne düşündüğünü umursamadığını belirtiyor. Tabii ki, yalnızca duruşunu sevdiği için piercing yaptıran kişiler de yok değil...
İnci takılar:Eğer incili kolyeleri ve incili takıları tercih ediyorsanız bu, geleneksel değerleri benimsediğinizi ve klasik ve zarif şeylerden hoşlandığınızı gösterir. İnci takılar genellikle inci kolyelerin en büyük trendlerden biri olduğu retro yılların kadınlarıyla bağdaştırılır. Üç sıra halinde dizilmiş zarif inci kolyeler, inci sevenlerin tercih edeceği modellerden olabilir. Özellikle jeanler ve şık gömleklerle çok hoş duruyorlar.
El işi takılar:Eğer el işi takıları tercih ediyorsanız, kimsenin giyip, takmadığı modern el emeğiyle yapılan sanatsal şeyleri seviyorsunuz demektir. Sevdiğiniz takılar arasında kumaştan yapılan takılar, gösterişli parçalar ve el yapımı her şey var! Muhtemelen kendiniz birşeyler üretmeyi seviyor ve bunu da başkalarının el işi eserlerini takarak yansıtıyorsunuz
Katmanlı takılar:Eğer katmanlı takılardan hoşlanıyorsanız, bilinçsiz bir şekilde bakışları üzerinize çekmek istiyor olabilirsiniz! Bilekleriniz ve göğsünüzdeki kalın metalik takılar gerçekten çok hoş ve taşınması güç parçalar. Bu iddialı takılarla dikkatleri üzerinize çekip insanların sizi tüm yanlarınızla görmesine engel oluyorsunuz. Başkaları sizin kusurlarınızı kolay farketmemeli. Ayrıca birçok bileziği birlikte takmak her zaman kadınları daha ince gösteren bir zayıflık hilesi!
Vintage takılar:Taktığınız kolyeyi daha önce başka birinin de kullanmış olmasını umursamıyorsunuz ve eğer bir şeyi beğeniyorsanız onu mutlaka kullanırsınız.İkinci el mağazalar her zaman alışveriş yapılacak egzotik yerler olmuştur ve buralarda ilginç parçaları rahatlıkla bulabilirsiniz. Sizin için duygusallık her zaman ön planda. Kullandığınız takılar ise manevi değerleriyle ön plana çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder