23 Temmuz 2014 Çarşamba

Sen olmuşsun...

Sosyal ortamlarda hızla yayılması, büyük kitlelerin belleklerinde uzun süre yer almaları bakımından, görsellerin yanı sıra bazı yazılar gerçekten okumaya saklamaya ve paylaşmaya kaydadeğer görünüyor. Herkesin bildiği fakat uygulayamadığı YADA kendine bile itiraf edemediği konu başlıkları benim blogumda sıkça yer alacak bundan sonra. Çünkü kişisel gelişim kitaplarını okumaya vaktiniz olmuyorsa bu kısa notlar daha etkili oluyor diye düşünüyorum...Okuduğum bir yazıyı kendime uyarlasam nasıl olur dedim ve aşağıdaki sonuçları çıkardım. Hadi darısı başınıza ;)

 Ufak şeyleri dert etmiyorum çünkü , hayatı olduğu gibi kabul ediyorum. Erkenden kalkmaya da alıştım. Tenkit etme isteğimi bastırdım, bıraktım herşeyi oluruna bu nedenle ara sıra canım sıkılabilir bu süreç doğaldır. Herşeye hakim olmaya çalışmıyorum ama birşeyler öğrenmeye her daim açığım insanların gözlerine bakıyor ve gülümsüyorum, çoğu zaman başkaları haklı olabilir sorgulamıyorum. Herkesin onayını alamayacağımı unutmuyorum, hergün vaktimin birazını minnettarlık için harcıyorum, hizmeti hayatın bir parçası haline getirdim, sevgi kapasitemi geliştirip hayatımı sevgi ve saygı ile doldurdum, gerçeği olduğu gibi kabul ediyorum çünkü hayat hiç adil değil ! diyor ve sevdiklerinin hayatında önemli bir paya sahip olarak dedittirebiliyorsan zaten sen olmuşsun arkadaş ;))

Ayrıca İslam aleminin Kadir Gecesinde, dualarınız kabul günahlarınız af ve mübarek gününüzün hayırlara vesile olmasını diliyorum.. Çok huzurlu olun inşşşşallah...

2 yorum: