23 Temmuz 2013 Salı

Gün aydı mı yoksa hala Dolunay mı ?

Sevmek mi daha zor yoksa alışmak mı? diye sorsalar, ''sabah erken kalkmak'' derim ben :)

Kaç gündür uykusuzum, kaç gündür yorgun ? Düzenli bir hayatım olduğundan beri inanılmaz uykucu biri oldum çıktım, dinlenemiyorum, kafamı boşaltamıyorum sakin ve enerjik olamıyorum sanki daha az uyuyorsam...
Yaşam kalitesini arttırmak için artık daha iyi bakmaya çalışıyorum kendime (sadece haftaiçi).
Bitmek tükenmek bilmeyen enerji bile biryerde tükeniveriyor insan anlamıyor. Yaşlanmaktan bahsetmiyorum ''Yorulmak'' anlatmaya çalıştığım şey.
Son zamanlarda tükenmişlik sendromu diye birşey çıktı hani, önüne gelen çareyi buna sığınmakta buluyor. Daha 18-20lerindekiler bile çok hızlı yaşamaktan çabuk tüketmekten dert yanıyorlar birbirlerine. Durun daha ne gördünüz ki diyesi geliyor insanın.

Kaç ülke, kaç yeni insan,kaç iş kaç güç, kaç doğum kaç ölüm gördün de konuşuyorsun diye ağızlarına kürekle vurasım geliyor bazen :)))
 
Feleğin çemberinden 9 kere geçmedim ama bazen çok hızla değişen hayatına uzaktan bakarken bile yoruluyor insan. Hızlı yaşamaktan değil hızla tüketmekten yoruluyor vesselam...
 
Birkaç gündür; Dolunayın etkisi sanırım :) sabahtan başlıyorum kendimi düşünmeye akşama kadar takılıp kalıyorum. Mesela son bikaç gündür inanılmaz kalabalıklar içinde yalnızım sanki kendime döndüm ne istediğimi bulmaya çalışıyorum. Çünkü artık ne istemediğimi çok iyi biliyorum !
Kararsızlık, belirsizlik yada durağanlık değil istediğim. Sıfırdan başladığım her alanda kendi tırnaklarımla yükselebilmek benim için başarı göstergesi. Damdan düşer gibi değil, sindire sindire doldura doldura kendimi. Bugüne kadar nasıl geldiysem bugünden sonrada öyle ilerlemek.
 
İş,aşk,sosyal ve aile hayatım olarak ayırıyorum da hayatımı...Dönüp bakıyorum hiçbirzaman aynı anda olmadı her istediğim, her aklıma gelen.. Şuan oluyor ne geçirsem aklımdan. Kime neye hayrı olacak bilemiyorum şuan, ya yenilik olsun değişsin şu kafam ya da  devamı gelsin o an orada bitip te tüketmesin beni istiyorum !!!

Neyse;
Şu dolunayın etkisi geçmeden,hazır kendime dönmüşken, bugün oturup bir düşüneyim acaba çok mu şey istedim ben kendimden :)
 
Şimdi, neye sahip olmadıgınızı düşünmenin zamanı degil...

Sahip olduklarinizla ne yapacagınızı düşünmenin zamanı.

Hewingway

2 yorum:

  1. Merhaba,
    Etegini cok sevdim. Benim bloguma da beklerim :)
    http://tugbates.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim, eteğimin deseni kendi tasarımım.
    Belki ileride nasıl yaptığımı bile paylaşırım burdan ;)

    YanıtlaSil